Schoolpas

Alle leerlingen van het Veluws College hebben een schoolpas. Met de pas kun je printen en kopiëren. Daarnaast is de pas een identificatiemiddel voor de toegang tot door school
georganiseerde evenementen, zoals schoolfeesten. De pas is dus persoonsgebonden en daarom voorzien van een foto. De pas blijft gedurende je hele schooltijd geldig.

Op de pas staat bij ontvangst eenmalig een tegoed van € 2,50. Dit kan gebruikt worden om te printen of te kopiëren.
Met een pinpas kun je via een opwaardeerterminal tegoed op de pas zetten. Ook kun je online via Ideal de pas op waarderen. Uit veiligheid raden we je aan niet meer dan € 25,00 tegoed op je pas te zetten.

Verlies en diefstal
Met de pas moet je net zo zorgvuldig omgaan als met een portemonnee: bij verlies kunnen anderen het tegoed gebruiken. Heb je de pas verloren? Of is hij gestolen? Laat je pas dan zo snel mogelijk blokkeren door de betaalsysteembeheerders, mevr. Kuipers en mevr. Geusebroek op het Infopunt Leerlingen. Het tegoed op de onbruikbare pas wordt automatisch op de nieuwe pas gezet. Voor
€ 7,00 kun je zelf een nieuwe Veluws Collegepas aanschaffen. Hiervoor ga je naar de vestigingsadministratie op de Zilverschoon. Je blijft als leerling zelf verantwoordelijk voor verlies of diefstal.

Inleveren
De pas blijft eigendom van het Veluws College en wordt na het examen of bij het verlaten van de school weer ingeleverd. Zorg ervoor dat er dan geen tegoed meer op je pas staat.